Sant Feliu presenta un cartell de Festa Major molt fresc

La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols ja té cartell. Tal i com es va fer l'any passat l'Ajuntament va convocar un concurs i enguany el vencedor ha estat el professor d'institut i dissenyador Juanjo Valeros, que va fer una proposta en la que el peix blau ganxó i els colors eren els protagonistes.
 
This text will be replaced
Intervenen: Georgina Linares, Regidora d'Esdeveniments / Juanjo Valeros, autor del cartell
 
Fins a 17 cartells han estat presentats al concurs d'enguany. Al final la proposta vencedora ha estat triada per la seva frescor, la idea d'estiu que desprèn i perquè té com a estrella el peix blau ganxó, un dels productes dels que més s'enorgulleix la ciutat, precisament en l'any del 25è aniversari de la seva campanya gastronòmica.
 
L'autor i guanyador dels 300 euros és Juanjo Valeros, dissenyador i artista gironí que exerceix de professor a l'Institut Sant Feliu de Guíxols. Allà hi ensenya visual i plàstica, dibuix tècnic i cultura audiovisual. Encarregar cartells als seus alumnes és un dels deures que més li agrada posar i aquest el farà servir d'exemple a classe.
 
Es dona la casualitat que fa poques setmanes Valeros també va guanyar el primer premi en un concurs de pintura a Sant Feliu, així que l'alegria de l'autor és doble. Confessa que en saber que el seu cartell era l'escollit va voler tornar part del premi a la ciutat i el primer que va fer va ser comprar entrades pel Festival de Porta Ferrada. 
 
La Festa Major de Sant Feliu de Guíxols se celebrarà del 29 de juliol al 4 d'agost i encara no té confirmat de forma oficial tot el programa d'activitats. Des del govern ganxó avancen que el faran públic a finals de la setmana que ve.