El Baldiri mantindria les dues línies de P3 a l'espera d'una confirmació oficial

L'Escola Mossèn Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols aconsegueix in extremis mantenir la segona línia de P3. La inscripció de 5 alumnes durant el periode de matriculacions extraordinari, sumant un total de 25 matriculats a P3 pel curs vinent, hauria fet que la Generalitat reculés en la seva decisió d'anul·lar un dels dos grups.
This text will be replaced
Intervé: Josep Ramon Llobet, regidor d'ensenyament de Sant Feliu de Guíxols
 
Un final feliç però que encara podria fer un darrer gir, ja que malgrat que fonts d'Ensenyament han confirmat el manteniment de la segona línia, ni l'escola ni l'ajuntament n'han rebut l'anunci oficial, siguent la darrera versió confirmada la del desdoblament d'una única línia en dues aules. 
 
Des de l'ajuntament afirmen que en cas de certificar-se, es tracta d'una excel·lent notícia per la comunitat educativa, ja que quedaran garantits tots els recursos necessaris per una escola d'alta complexitat com el Baldiri. 
 
El conflicte per la supressió de la línia de P3 va esclatar el passat mes de juny quan el departament d'ensenyament va anunciar, un cop tancades les preinscripcions, la retirada d'una de les dues línies del Baldiri. 
 
Des de la Generalitat es va passar la pilota a les famílies, vinculant el desdoblament del grup o el manteniment de la segona línia a la voluntat dels pares d'inscriure el seu fill en aquest centre.  Un procés que ara per ara segueix obert ja que tot i que actualment hi ha 25 inscrits pel curs 2017-2018, la matrícula segueix viva i per tant la comunitat educativa no descarta que pugui incrementar-se en els propers mesos.