Anna Castelló i Josep Aragonès exposen a la Cambra de Comerç

El mar és la temàtica central de l'exposició que Josep Aragonès i Anna Castelló tenen a la Cambra de Comerç de Sant Feliu. Amb el mar com a fil conductor els dos artistes aporten una trentena de pintures fresques i molt colorides que ens evoquen a repassar els diferents estats i perspectives que ens aporta el paisatge marítim.
This text will be replaced
INTERVÉ: Anna Castelló, artista i Josep Aragonès, artista El barceloní Josep Aragonès comparteix mostra amb Anna Castelló que malgrat no haver nascut a la ciutat ganxona, assegura que li té robat el cor. Castelló ha trobat en aquesta població una font d'inspiració que li permet pintar al llarg de tot l'hivern. 
 
Tots els quadres que Anna Castelló ha escollit per aquesta exposició han estat elaborats d'octubre de l'any passat fins aquest junt. Castelló dedica els mesos de tardor, hivern i primavera a preparar les pintures que exposarà l'estiu següent.
 
En una altra línia de pintura, però també amb el mar com a protagonista, trobem les obres de Josep Aragonès. Ell treballa a base d'espàtula barrejant oli i acrílic i entre els quadres que s'exposen a Sant Feliu n'hi ha un pintat amb el que popularment es va anomenar "chapapote".
 
L'exposició mixta es pot visitar durant els propers 15 dies a la Cambra de Comerç de Sant Feliu.