Millores a l'Espai Port del Festival Porta Ferrada

L'Espai Port de Sant Feliu de Guíxols va agafant forma, al costat del mar i amb capacitat per unes 3 mil persones aquest escenari acollirà del 14 de juliol al 19 d'agost el Festival de la Porta Ferrada.
This text will be replaced
INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols
 
A 8 dies d'arrencar ja s'està preparant l'espai amb l'escenari, les grades i el tancat que pertoca millorant cada any les instal·lacions i serveis perquè tan el públic com els artistes s'hi sentin còmodes i ben acollits. Aquest any es faran millores al village que és la zona d'estar per prendre i menjar alguna cosa dins de l'Espai Port i on també s'hi fan actuacions. La taula dels tècnics aquest any es posa a cobert sota la grada, es posa una segona barra prop de l'escenari pels concerts que tinguin pista, es dóna una estètica negre a tot el tancat i es milloren les pantalles. A més, aquets any s'incorpora el Guíxols Arena com a escenari del Porta Ferrada amb el concert d'Antonio Orozco.
 
L'Espai Port però és l'escenari principal del festival. Amb els anys s'ha aconseguit que aquest s'adapti a les diferents propostes artístiques del festival i ofereix pista i grada, platea i grada i un nou format de grada ampliada amb capacitat de prop de 2 mil persones.