Porta Ferrada espera aixecar el teló del festival amb 20 mil entrades venudes

La venda d'entrades del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va a més bon ritme que l'edició anterior. L'estiu passat es va obrir el festival amb 14 mil entrades venudes, una xifra que ja s'ha superat en 3 mil entrades.
This text will be replaced
INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada
 
Queden encara uns dies fins que el 14 de juliol s'aixequi el teló del Fetsival i esperen obrir-lo amb 20 mil entrades venudes. Els espectacles que de moment s'estan venent millor són Jaimie Cullum, Antonio Orozco, Jarabe de Palo i Damaris Gelabert però des de la direcció del festival estan molt satisfets perquè el ritme d'entrades s'ha mantingut des del primer dia.
 
L'any passat es va passar un enquesta al públic del festival i a partir de les dades recollides saben que el Festival Porta Ferrada arriba a un públic molt extens. Gent que ve expressament a Sant Feliu i s'hi està tot el dia esperant un concert en concret, gent que estiueja a la zona i aprofita la programació cultural i també locals i persones de l'entorn fidels al festival.
 
Aquests dies s'està enllestint el muntatge de l'escenari i s'estan ultimant els preparatius i la logística per obrir divendres que ve el festival amb totes les garanties. Aquest any una seixentena de voluntaris formen part de l'organització.