L'hotel de 5 estrelles més luxós de la Costa Brava obre les seves portes

La meca del luxe i el glamour s'ha instal·lat a la Costa Brava amb el nou Hotel Alàbriga. Aquest cap de setmana ha obert portes amb un 100% d'ocupació i una festa inaugural exclusiva i amb els personatges més VIP com la nova protagonista femenina de la propera entrega de Blade Runner Ana de Armas, que ha estat una de les primeres en tastar les delícies de l'hotel.
This text will be replaced
Intervé: Ana de Armas, actriu
 
Situat a sobre del paratge privilegiat de la platja de Sant Pol, aquest hotel de 5 estrelles compta 30 suites d'entre 80 i 120 metres quadrats cadascuna amb un preu mitjà que oscil·la entre els 700 i els 2.000 euros per nit en funció del nivell de l'estança. 
 
El luxós hotel compta també amb una zona Wellbeing de tractaments d'estètica i bellesa totalment personalitzats, tres espais gastronòmics de la mà del xef de 5 estrelles Michelin, Paco Pérez, entre els quals destaca el restaurant Terra, o un Sea Club on relaxar-se i deixar-se cuidar. 
 
A més a més, l'Alàbriga posa a disposició dels clients serveis especials i només a l'abast d'un públic vip com iots, cotxes o helicòpters privats, personal shopper, majordoms, mainaderes o experiències culturals, gastronòmiques i d'oci per la zona entre d'altres. 
 
L'impulsor d'aquest projecte de somni és l'empresari alemany Valeri Scherer, un enamorat de la Costa Brava que fa 15 anys que resideix al territori. 
 
L'hotel s'aixeca sobre una superfície d'uns 4.400 metres quadrats que anys enrere acollien l'antic hotel Alàbriga, un conjunt d'apartaments d'estiueig destinat als treballadors del Banc Exterior d'Espanya.  
 
L'estudi d'arquitectura DNA Barcelona Partners ha estat l'encarregat del disseny d'aquest hotel de façana marinera. Es tracta del mateix despatx que ha signat projectes com la Planetarium Tower de Panamà o l'hospital Al'Jahra de Kuwait.