El govern ganxó valora els dos primers anys de mandat

Els canvis en l'organització municipal han estat la clau de volta de l'acció de govern del tripartit ganxó. Quan els ajuntaments arriben a la meitat del seu mandat, el govern de Sant Feliu es defineix a sí mateix com un grup de 12 regidors que treballen de manera transversal per construir una ciutat acollidora, dinàmica i amb projecció de futur. 
This text will be replaced
Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu 
 
Precisament els canvis introduits en l'roganització de les diferents àrees han aconseguit treballar de manera unificada i en el mateix sentit. Una nova manera de gestionar l'admistració local que està sent la base de l'acció de govern.
 
A poques hores per rendir comptes davant els ciutadans amb un acte públic on el govern fa balanç dels darrers dos anys al capdavant de l'administració local, el govern ha explicat en roda de premsa quin és la recepta de la bona salut de l'equip de govern.
 
El govern estructura en tres àmbits l'acció que han desenvolupat durant aquest temps. En un primer lloc, el tripartit es va dedicar al que ells mateixos anomenen endreçar l'Ajuntament, posar en ordre tot el que havien heretat de l'anterior mandat, per iniciar el seu propi projecte de ciutat que de manera paral·lela van començar a desplegar setmanes després de prendre possessió del càrrec. 
 
Sense deixar de banda el dia a dia dels problemes que es generen en el municipi i amb bona part dels projectes que esdevenen els eixos d'aquest govern en marxa, ara ja tenen la mirada posada al futur. 
 
Guíxols Arena, Rius i Calvet, plaça Alabric, aparcament de La Corxera i museu Thyssen, els cinc projectes estratègics que esdevenen l'ADN del tripartit ganxó.