El Govern ganxó ret comptes de l'obra feta i per fer amb una posada en escena a l'americana

 

Posada en escena de TED Talk i a l'americana per 'vendre' un producte del qual estan molt orgullosos. Dos anys de Govern Tripartit a la ciutat amb els deures fets i molts projectes per endavant, segons van relatar Carles Motas, Josep Melcior Muñoz i Jordi Vilar. 
This text will be replaced
 
Intervé: Carles Motas, Alcalde de Sant Feliu Guíxols
 
Els tres tenors de la política ganxona van ser els mestres de cerimònies d'un acte de poc menys d'una hora davant unes 200 persones assegudes a les butaques del teatre. L'escenari estava decorat amb unes grans lletres amb el logotip de la ciutat i una pantalla gegant on es van projector fotografies, vídes i gràfics de l'obra de govern .
 
Exposició del que s'ha fet en 2 anys, el que queda per fer abans d'anar a eleccions i retre comptes a la ciutadania d'allò que s'ha complert i el que queda per complir de l'acord de govern entre TPSF, ERC i PSC. 
 
Els tres partits del govern van voler mostrar una imatge d'unitat, de un sol executiu i de col·legiació entre els seus membres. Van posar de relleu que la ciutat té un rumb clar, amb  projectes de futur i que l'han despertat de la letargia en la que creuen que vivia anteriorment.
 
Van dividir les seves intervencions en tres àmbits: La gestió del dia a dia a càrrec de Muñoz, els grans projectes de ciutat a càrrec de Jordi Vilà i els reptes de futur a càrrec de Carles Motas. Per acabar una gran foto de família per demostrar unitat, determinació i idees.