El Festival Porta Ferrada aixecarà demà el teló amb Tokinho i Maria Creuza

Tot està gairebé a punt a Sant Feliu de Guíxols per aixecar el teló del 55è Festival de la Porta Ferrada. Ho faran aquest cap de setmana amb un triple concert dedicat als orígens del festival, és a dir, músiques a l'entorn del jazz.
This text will be replaced
INTERVÉ: Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada
 
Divendres dos mites de la música brasilenya com són Tokinho i Maria Creuza pujaran damunt l'escenari de l'Espai Port per traslladar el públic a un petit cafè de l'Argentina dels anys 70 on hi sonaven temes populars de la música brasilenya. L'endemà dissabte serà el torn de Michel Camilo & Tomatito que tornen a Sant Feliu per presentar el seu tercer Spain, en aquest cas titulat Spain Forever. El pianista caribeny i el guitarrista flamenc oferiran una nit de maridatge entre jazz i flamenc. Finalment diumenge els encarregats de posar la cirereta al cap de setmana temàtic seran Chick Corea i Bela Fleck amb la seva proposta musical i trencadora de piano i banjo. Entre tots dos acumulen 38 premis Grammy i porten anys exhaurint entrades dels seus concerts arreu del món.
 
 
Està previst que unes 3 mil persones passin per aquest cap de setmana inaugural del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu. Com a activitat paral·lela i complementària s'han programat al village del festival 3 concerts a càrrec del Trio Lluís González. A més, s'han posat a la venda uns abonaments pels 3 concerts per facilitar la venda d'entrades a uns espectacles no tan populars com ho pot ser un Antonio Orozco o Jarabe de Palo. Amb l'abonament surt el tercer concert gratuït i les entrades poden ser transferibles.