El PDeCAT carrega contra la gestió del govern tripartit de Sant Feliu

El Partit Demòcrata de Sant Feliu de Guíxols, el principal grup a l'oposició a l'Ajuntament de la ciutat, critica la gestió del tripartit que governa
assegurant que els projectes que han desenvolupat en aquests dos primers anys són els que ells havien deixats fets i critiquen la mala planificació de l'execució d'aquests que ha provocat, segons afirma la portaveu a l'oposició Dolors Ligero, un caos de trànsit a la ciutat en plena temporada alta.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Dolors Ligero, portaveu del PDeCAT Sant Feliu de Guíxols
 
Des del PDeCAT s'han afanyat a respondre amb crítiques el balanç de govern que van escenificar divendres els 3 portaveus del tripartit ganxó. La regidora Dolors Ligero ha volgut comentar cadascun dels punts que els portaveus de govern van exposar al teatre auditori municipal. Segons Ligero la feina feta és la que ja tenien preparada per executar i dels nous projectes de moment només se n'han vist esboços. L'oposició destaca també el retrocés que s'ha fet en participació ciutadana i asseguren que en comptes d'escoltar i debatre, tiren pel dret.
 
Els preocupa especialment el nou contracte d'escombraries que s'ha de redactar perquè defineixen de nefast el que hi ha vigent, redactat pels 3 partits que governen avui a Sant Feliu, Tots per Sant Feliu, Esquerra Republicana i PSC i amb un quart partit que també governava llavors, Iniciativa Catalunya Verds. Ligero recorda que només queda un any de pròrroga de l'actual contracte d'escombraries i neteja.