Toquinho & Maria Creuza obren el Festival Porta Ferrada

Més de 1.500 espectadors que van poder gaudir del primer concert que va encetar aquest divendres la 55a edició del Festival Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols.
Un públic sobretot madur i entregat a les veus dels brasilers Toquinho & Maria Creuza que van portar al festival ganxo el ritme més pur de samba.
This text will be replaced
Intervenen: Antonio Pecci, Toquinho/ Iñaki Martí, director del Porta Ferrada
 
 
El duet brasiler va interpretar música popular del seu país en un recital on no hi van faltar temes com felicidade i Garota de Ipanema. Una recuperació del gènere Bossa Nova que va arribar amb força amb dos veus molt apreciades per la història de la música brasilera.
 
Durant el concert Antonio Pecci, conegut amb el nom de Toquinho, recordava els seus inicis com a cantant i com va conèixer la seva companya d'escenari, Maria Creuza ara fa 46 anys. Tot i que ara han seguit les seves carreres musicals per separat, han recordat amb certa melancolia la persona que els va unir: Vinicius de Moraes.
 
Tots dos esplèndids, en un concert en què es van poder escoltar cançons conegudes com Samba de Orly, Tarde em Itapoa o Corcovado. Aquest és el primer concert de més de 50 actuacions que el festival té programades durant aquest estiu.
 
Els propers en pujar l'escenari seran Michel Camilo & Tomatito aquest dissabte. I el diumenge ho faran mestres del Jazz com són Chick Corea & Béla Fleck.  .