La Unión i Fangoria encenen Porta Ferrada

La Unión va encendre la metxa i Fangoria va fer explotar Porta Ferrada. Doble concert a Sant Feliu de Guíxols amb dos mites dels 80 i 90 que encara tenen corda.
This text will be replaced
 
El grup madrileny va ser el primer en sortir a l'escenari amb un posat potent i un públic entregat. Els grans èxits de Rafa Sánchez, Mario Martínez i Luís Bolín van fer embogir els fans que van recordar vells temps amb temes com Hombre Lobo en París, Dónde estábais, Maracaibo, Ella es un volcán o Vuelve el amor. 
 
El cantant, amb veu de locutor de veu en off, va anar presentant les cançons amb to de conte, elegant i inclós es va atrevir a parlar i cantar en català. 
 
La Unión va deixar pas a Fangoria. Amb menys xerrola que el grup madrileny, la banda d'Alaska va anar encadenant un hit darrere l'altre amb l'embogiment generalitzat dels seus fidels seguidors. 
 
Diva del món homosexual i mite de la Movida Madrilenya, María Olvido va demostrar està en plena forma amb ritmes discotequers, molta llum, ballarins de moviments impossibles i una vetllada que es va allargar fins ben entrada la matinada. 
 
Alaska no va decepcionar i va anar desplegant autèntics himnes com A quien le importa, Geometría Polisentimental, Donde está nuestro amor sin solución, No se qué me das o Criticar por Criticar. 
 
-  CUES MÚSICA ALASKA -