Un fatídic 7 d'agost acaba amb 3 morts a les platges de la Costa Brava

Un 7 d'agost negre acaba amb tres víctimes mortals a les platges de la Costa Brava, una a s'Agaró i dues a Platja d'Aro. 

 

Ofegat un home de 80 anys aquest matí a la platja de Sant Pol a Sant Feliu de Guíxols. 

Ha estat cap a les 9 del matí quan els Serveis d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM) han rebut l'avís que usuaris de la platja avisaven que hi havia un home gran inconscient dins l'aigua. El SEM ha enviat tres dotacions fins a la platja, dues ambulàncies i un helicòpter que s'han desplaçat fins al lloc dels fets però no han pogut fer res per salvar-li la vida a l'home que ha acabat morint a la platja.

En el moment dels fets encara no hi havia el servei de vigilància i socorrisme a la platja que comença a les 10 del matí.

 

S'ofega un home de 42 anys a la platja gran de Platja d'Aro 

Pels volts de les 12 del migdia els Serveis d'Emergències Mèdiques (SEM) han rebut l'avís que a la platja gran de Platja d'Aro el servei de socorrisme estava atenent un home de nacionalitat italiana que s'hauria ofegat a mar. El SEM hi ha desplaçat l'helicòpter i fins a tres ambulàncies i de seguida han fet el relleu al socorrista. No han pogut fer res per salvar-li la vida.

 

Mort d'un atac de cor a Sa Conca de Platja d'Aro als 73 anys

Un home de 73 anys ha patit una aturada cardíaca mentre prenia el sol a la Platja de Sa Conca i els serveis d'emergències mèdiques, que prèviament havien atès l'home ofegat a la platja gran de Platja d'Aro, res han pogut fer per reanimar-lo.