La Oreja de Van Gogh entusiasma el públic de Porta Ferrada amb els seus grans hits

La Oreja de Van Gogh va emfebrir Sant Feliu de Guíxols demostrant que per molt que hagin passat 20 anys, els fans segueixen igual d'incondicionals.
This text will be replaced
Davant d'un espai port ple a vessar la banda basca va presentar "El planeta imaginario", un disc ple de temes nous amb el so de sempre com "Cuando menos lo merezca", "Esa chica" o "No vales más que yo", un cant emocionant contra la violència masclista que va deixar el públic dempeus. 
 
El repertori nou però no va poder competir amb els grans clàssics de la banda i el públic, que va començar assegut, es va aixecar per cantar a ple pulmó cançons com "París", "20 de enero", "Cuídate" o "Muñeca de trapo". 
 
Amb "la playa", Leyre Martínez va elogiar la Costa de Sant Feliu de Guíxols i al so de "Rosas", un dels espectadors li va regalar un ram de roses que li va treure els colors. Com no podia ser d'altra manera, "Jueves" va ser el moment més colpidor de la nit demostrant que la tragèdia de l'atemptat al metro de Madrid és encara a flor de pell. 
 
Educats, humils i agraïts per l'afecte rebut durant les darreres dues dècades, La Oreja de Van Gogh va fer el públic partícep del concert en tot moment passant-li el relleu de les cançons i es va acomiadar amb una promesa, retrobar-se ben aviat a Sant Feliu.