Zucchero fa ballar el Porta Ferrada sota la lluna plena

El Porta Ferrada es va rendir a la veu trencada de Zucchero que sota una lluna plena va repassar els temes del seu nou disc Black Cat sense oblidar els seus grans èxits.
This text will be replaced
 
Vestit com el barreter boig d'Alícia al País de les Marevelles, el cantant italià va dividir el concert en dues parts. Una primera per donar a conèixer els seus nous temes i una segona per fer posar el públic dempeus amb els seus grans èxits, especialment el Baila Morena que va arribar al número u de les llistes mundials d'èxits. 
 
El seu nou àlbum entronca amb els seus inicis, aquell Oro Incenso e birra que el va catapultar al número u de la llista d'èxits mundials amb 8 milions de còpies venudes a finals dels 80. 
 
Adelmo Fornaciari va estar acompanyat de dotze músics formant una banda que no va oblidar-se dels artistes que l'han marcat com Luciano Pavarotti. Zucchero va tancar el concert amb Sensa una donna i va tenir temps per interpretar l'emotiva Streets of Surrender. Un tema escrit per Bono d'U2 i musicat pel Dire Straits Mark Knopfler. Un himne a la llibertat escrit després de la matança al Bataclan de París
 
Dues hores de rock i blues en una gira que a més de la Costa Brava l'ha portat per Verona i Londres amb plens absoluts i que l'ha de dur encara per mig món més.