El Guíxols Arena es transforma per rebre Antonio Orozco

D'un aparcament a un autèntic escenari de concerts de gran format. El Guíxols Arena es prepara per fer honor al seu nom i rebre Antonio Orozco al Porta Ferrada en un espectacle que primer es va programar a l'Espai Port però que degut a l'èxit en la venda d'entrades s'ha traslladat a Vilartagues. 
This text will be replaced
 
Intervé: Josep Saballs, regidor d'Urbanisme de Sant Feliu de Guíxols
 
Els operaris treballen intensament per deixar-ho tot a punt per rebre les prop de 3.000 persones que s'esperen que omplin aquest espai. 
 
A més d'aquestes cadires, que a partir d'ara ja seran de propietat municipal, s'està aixecant un gran escenari visible des de la carretera de Girona, es fa el tancat de l'espai i s'adequen els accessos.
 
L'espai d'Avinguda Catalunya entre la Rotonda del Tanatori i la del carrer Canigó estarà tallada al trànsit excepte aquells vehicles autoritzats o amb aparcament per tenir entrada premium.
 
Aquesta zona de Vilartagues ja havia acollit concerts de gran format però amb nombroses dificultats d'instal·lació de serveis i comoditat dels espectadors.

Un espai multifuncional 

El Guíxols Arena es va construir precisament per tenir un espai per fer concerts de gran format de fins a 8.000 espectadors. Té tots els serveis pre-instal·lats per transformar l'espai ràpidament, 9700 metres quadrats i unes grades fixes amb capacitat per a 1.500 espectadors.  Quan no hi ha concerts serveix per a aparcament a l'entorn del pavelló i camp de futbol de Vilartagues i pista poliesportiva. 
 
Es tracta d'un espai que aquest estiu ja ha servit per posar-hi un circ i que més endavant servirà per un espectacle de motor a iniciativa d'un promotor privat.