Víctor Ullate porta un transgressor i provocatiu Carmen al Porta Ferrada

Un clàssic de l'Òpera adaptada al segle XXI amb esperit transgressor. El ballet de Víctor Ullate ha reinterpretat el Carmen de Bizet amb to provocatiu convertint la cigarrera en una puta de luxe i fent-la acompanyar de transvestits, un play boy, un policia i una advocada.  El Porta Ferrada va estrenar a Catalunya la reinterpretació d'una història de gelosia universal. 
This text will be replaced
 
Malgrat que el temps no va acompanyar, el públic, ben proveït de ponxos va seguir les vicisituds d'aquesta 'femme fatale' que acaba essent víctima de la gelosia malaltissa del seu amant. La mort és el fil conductor d'una posada en escena que juga amb imatges projectades a la pantalla d'un escenari.
 
La sensualitat i precisió dels moviments dels artistes marquen la història i traslladen l'espectador cap al tràgic final en el conflicte universal amor-gelosia.  L'escena es troba allunyada del constumisme i és atemporal, amb elements m+obils i discrets i el vestuari té un toc futurista i d'inspiració nocturna.
 
La posada en escena d'Ullate al Porta Ferrada aporta prestigi al festival amb una obra qwue es va estrenar a Madrid i que passarà pels festivals més prestigiosos de l'estiu a Europa.