Lindsay Kempt porta sis flors d'estiu en un dels espectacles més importants del Porta Ferrada

Les danses de'n Kemp o en Kemp dansa, un mite de la discplina que fora de la seva gira europea aterra a Sant Feliu per portar un tastet de la seva llarga i prolífica trajectòria amb l'espectacle 'Kempt Dances'. 
This text will be replaced
 
Intervé: Lindsay Kemp, ballarí
 
Simpàtic, obert i amb ganes d'explicar-se Lindsay Kempt ha comparegut davant la premsa poc abans de debutar al Teatre de Sant Feliu de Guíxols en un dels espectacles més importants del Cartell del Porta Ferrada d'enguany.
 
Els espectadors ganxons trobaran un espectacle que l'artista adapta segons la seva forma física i època de l'any. 6 flors, com ell les defineix, amb l'amor com a nexe d'unió entre elles. 
 
Heterodox, detallista i expressiu, Lindsay Kempt ha anat sempre un pas endavant en el món de la dansa. Ha estat coreògraf i professor d'interpretació de David Bowie, ha dirigit òperes i ha tingut aparicions al món del cinema.
 
La relació de Kempt amb Catalunya és forta, ja que considera Barcelona com un dels bressols que el va dur a la fama. Amb el cos de Franco encara calent va arribar a la grisa però efervecent capital catalana per presentar-hi Flowers. Un espectacle que va escandalitzar a la part franquista i conservadora de la societat però va ser una finestra de llibertat pel poble que volia democràcia. A més va viure cinc anys al bell mig de la capital catalana, a la Plaça Reial. 
 
 
El director artístic del Festival Albert Mallol, ha reconegut que de petit va veure Kempt a Barcelona i el va imrpessionar tant que no ha parat fins que l'ha portat a Sant Feliu de Guíxols.
 
L'espectacle que oferirà Kempt s'ha fet en grans teatres però l'artista ha explicat que es sent més còmode en un escenari com el del Narcís Masferrer, petit, intimista i capaç de copçar els detalls que emet el seu espectacle.