L'ofrena floral a la tomba de Josep Irla obre els actes de la Diada a les comarques gironines

Com cada any, la Diada Nacional de Catalunya ha arrencat ben d'hora a les comarques gironines amb l'ofrena floral a la tomba de Josep Irla, el que fou 124è President de la Generalitat de Catalunya en l'exili durant 14 anys. 
 
This text will be replaced
Intervenen: Eudald Casadesús, Delegat de la Generalitat a Girona / Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols 
 
La Generalitat, la Diputació de Girona, el Consell Comarcal del Baix Empordà i l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols han encapçalat el tradicional acte en l'any del 36è aniversari del retorn de les despulles d'Irla a Sant Feliu. 
 
Com no podia ser d'altra manera el referèndum de l'1 d'octubre ha estat el centre de tots els discursos. Des de la Generalitat s'ha emplaçat a dur a terme un exercici de democràcia, mentre que l'amfitrió, l'Ajuntament ganxó, ha rebut l'encàrrec i ha garantit que Sant Feliu de Guíxols oferirà els espais i possibilitats per realitzar-lo. 
 
Després de les ofrenes florals per part de totes les institucions presents a Sant Feliu i dels respectius discursos, l'Escola de Música local ha interpretat Els Segadors abans de posar punt i final a un acte al que gran part dels presents donarien continuïtat amb la seva assitència a la manifestació organitzada per l'Assemblea i Òmnium a Barcelona.