Festa Holi per tancar el cap de setmana jove a Sant Feliu

Sant Feliu de Guíxols ha dedicat un cap de setmana llarg als joves de la ciutat concentrant al Guíxols Arena un programa d'activitats àmpli i divers.
Per un costat s'ha organitzat el festival de cultura urbana, el Sanfefunk. En el seu 10è aniversari ha canviat de dates i s'ha passat a organitzat durant aquest cap de setmana de la Diada de Catalunya. S'allunya així de la Festa Major el Sanfefunk i s'uneix a la Diada Jove que des de fa uns quants anys omple de música catalana la ciutat durant la revetlla de la diada i per acabar aquesta festa holi que va néixer l'any passat i que s'ha repetit amb èxit.
 
This text will be replaced
INTERVÉ: Quim Diaz, tècnic de Joventut a Sant Feliu
 
Nens i nenes, joves, no tan joves van gaudir diumenge d'aquest festival de colors que s'acompanya amb música electrònica. L'objectiu és quedar tan brut com sigui possible tot passarnt-ho bé amb els amics  i la família. Aquestes festes d'orígen índi per celebrar l'arribada de la primavera s'han posat molt de moda arreu del país i ja són molts els pobles que les inclouen dins de les seva agenda festiva. Els adolescents són els que més gaudeixen d'aquests festivals que en moltes ocasions es programen per aquesta franja d'edat que a vegades es té poc en compte. 
 
Els organitzadors d'aquest cap de setmana jove estan molt satisfets de l'èxit que ha tingut i destaquen que entitats juvenils i joves de poblacions veïnes han vingut també a Sant Feliu de Guíxols.