Surt a concurs la redacció del projecte del futur Museu Thyssen de Sant Feliu

L'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha tret a concurs la redacció del futur Museu Thyssen de la ciutat per valor de 121.000 euros, que aniran íntegrament al seu càrrec. 
This text will be replaced
Intervé: Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols 
 
Segons preveu el Butlletí Oficial de la Província, el procés tindria un termini de 8 mesos per tal que el contracte pugui estar adjudicat abans del proper estiu i així poder iniciar el més aviat possible les obres d'ampliació, reforma i museïtzació de l'equipament per obrir portes el 2020. 
 
Paral·lelament a l'adjudicació de la redacció, es farà un estudi geotècnic i un altre d'arqueològic per poder incorporar al projecte. 
 
El futur Museu Thyssen de Sant Feliu de Guíxols acollirà tota l'obra de pintura catalana dels S. XIX i XX de la baronessa durant 20 anys. Es tracta d'una col·lecció d'uns 400 quadres, 130 dels quals estaran exposats de forma permanent. 
 
Es calcula que el cost global de tota la operació serà de 6 milions d'euros que aniran a càrrec de diverses administracions, ja que des del propi ajuntament qualifiquen el futur museu com a un projecte de país.