L'aparthotel Alàbriga obrirà el mes de juliol amb la categoria de 5 estrelles Gran Luxe

Les obres del nou hotel boutique Alàbriga de Sant Pol, a Sant Feliu de Guíxols entren a la recta final.

This text will be replaced

A principis d'estiu obrirà portes a la Costa Brava Centre un apart hotel de 5 estrelles Gran Luxe a l'extrem sud de la platja de Sant Pol. S'estan enllestint els treballs de la façana i interiors i queda pendent també construir un sea club a l'altra costat de la carretera, a tocar del mar. L'hotel s'aixeca sobre una superfície d'uns 4.400 metres quadrats que anys enrere acollien l'antic hotel Alàbriga, un conjunt d'apartaments d'estiueig destinat als treballadors del Banc Exterior d'Espanya.

La promotora Dalbert 2011 SL va començar a aixecar el 2012, després de l'enderroc de l'antic hotel, l'estructura d'aquest hotel de gran luxe que disposarà de 30 suites, 18 de 2 habitacions i 12 amb 3 habitacions. Cada suite tindrà entre 80 i 140 m2 i la construcció total serà d'uns 8500 metres quadrats. Satisfacció al territori per l'obertura d'aquest nou establiment turístic que serà un revulsiu amb tots els luxes.

L'estudi d'arquitectura DNA Barcelona Partners ha estat l'encarregat del disseny d'aquest hotel. El mateix despatx d'arquitectes ha signat projectes com la Planetarium Tower de Panamà, l'hospital Al'Jahra de Kuwait o el Boutique Hotel d'Alger.

Segons publica el Diari de Girona el nou hotel de Sant Pol tindrà dos restaurants, el Terra i el Cíclop, gestionats pel xef Paco Pérez qui ja suma 5 estrelles Michelin i als que s'hi podrà anar a menjar sense estar allotjat a l'Hotel. El club de platja arran de mar serà un altre dels grans atractius del nou establiment hoteler amb immillorables vistes al mar i a la badia de S'Agaró.

Tot i no ser client de l'hotel si es paga una entrada també es podrà gaudir d'aquest servei. En un principi aquesta piscina a primera línia de mar no agradava al govern local però asseguren que si s'aconsegueixen tots els permisos pertinents i es respecta la normativa es tirarà endavant igual que s'ha pogut fer en finques properes.

Les instal·lacions contemplen un centre de medicina estètica gestionat per la prestigiosa doctora Mercedes Quintillà que té l'Atelier d'Estètica a Barcelona.

Cada racó d'aquest nou hotel recordarà les 5 estrelles seguides de Gran Luxe que el faran mereixedor de la categoria. Fins i tot el mobiliari de l'hotel i les teles escollides són de la firma italiana Rubelli Casa qui produeix pel dissenyador Armani.

En menys de 6 mesos obrirà portes aquest nou establiment hoteler i la promotora ja ha iniciat el procés de selecció de personal a través de la xarxa Linkedin. Es preveu la contractació d'un centenar de persones. De moment es busca director d'administració, responsable d'esdeveniments i relacions públiques, maître, responsable de recepció i un enginyer informàtic. Es busquen persones molt ben formades i amb experiència que han de respondre a les expectatives de gran luxe que porta l'hotel en els seus fonaments.