Els pares de l'Institut Sant Elm bricolaran l'edifici

L’AMPA de l’Institut Sant Elm organitza per aquest diumenge la primera Diada del Bricolatge, una jornada oberta els pares dels alumnes on s’arreglaran alguns dels desperfectes d’aquest edifici cinquantenari. Entre les tasques a realitzar, hi ha la pintada de les parets de les escales i de l'entrada de l'edifici. També es llimaran i pintaran algunes portes. 
This text will be replaced
La jornada de treball, de caràcter desinteressat, començarà a quarts de deu del matí i s’allargarà fins el migdia quan es farà un dinar popular per donar caràcter festiu a l’activitat. Malgrat això, l’AMPA vol també donar un punt reivindicatiu a l’acció ja que el projecte del nou institut no acaba d'agafar forma i temen que vagi per llarg. 
 
El dia del bricolatge es celebrarà aquest diumenge precisament per la coincidència amb el pont del 16 de maig, que donarà temps suficient perquè les parets s'assequin abans de l'arribada dels alumnes. Si aquesta jornada de treball és exitosa, podria repetir-se en properes edicions. Pares, però també alumnes i professors hi estan convidats.