Dissabte, eleccions a l'ANC

Els socis de l'Assemblea Nacional Catalana estant cridats a votar el nou secretariat aquest proper 14 de maig. A Sant Feliu de Guíxols l'entitat independentista ubicarà l'urna a la seva seu a les Galeries Sant Joan número 13. Recollirà els vots dels adherits als municipis de la Vall d'Aro de 10 del matí a dues del mgidia.

A nivell nacional  hi podran votar 35.000 persones, membres de ple dret de l’ANC al corrent de pagament. El secretariat nacional que surti d’aquestes eleccions serà integrat per 77 membres. D’aquests, 25 seran de representació nacional, escollits per tots els socis. La resta seran de representació territorial de les 11 regions en què es divideix l’entitat. Els electors podran assenyalar tants candidats com n’hi hagi d’elegibles a la regió on votin: entre 2 i 7. Hi haurà dues paperetes, una per a les candidatures de representació territorial i una altra per a les de representació nacional.

En el cas de la llista gironina, on s'integra el Baix Empordà, hi ha Joaquim Arnau, Joan Matamala, Núria Quintana, Jordi Roura i Eduard Sadurní.