24 anys de campanya del Peix Blau Ganxó

Quan falta una setmana perquè la campanya es pugui degustar als restaurants el certamen s'ha presentat davant la premsa. Pescadors, cuiners i sector turístic s'han unit en aquesta fotografia que demostra la bona salut que manté la campanya 24 anys després del seu naixement.
This text will be replaced
Els reconeguts germans Torres han volgut ser presents en aquest tret de sortida de la campanya per la premsa. Ells mateixos han valorat la força i l'aposta del sector turístic ganxó per un producte que pel seu baix cost no estava prou valorat a les cuines dels millors restaurants.
 
Una campanya que enguany arriba amb novetats, i és que el peix blau és una part del patromoni material de la ciutat, ens evoca al passat per la seva llarga tradició però sense oblidar la innovació que des de fa uns temps hi ha darrera als fogons, però enguany hi sumem la emoció que ens aportaran les activitats que s'han programat per aquesta edició.
 
La campanya arrencarà el proper 21 de maig i s'allargarà fins el 19 de juny. Un mes durant el qual 15 restaurants oferiran un menú del peix blau, una quinzena més tindran un plat amb el peix blau com a protagonista a la carta i 10 oferiran una tapa amb aquest producte ganxó per excel·lència. I tot això sumat a les experiències que combinen la gastronomia amb el turisme i el propi producte. 
 
Una manera d'anar obrint boca de cara el 25è aniversari que es celebrararà l'any que ve.