Èxit del Triatló més antic de Catalunya

Sant Feliu de Guíxols va acollir aquest dissabte una nova edició del Triatló Sprint, i amb aquesta ja en van 27. La prova, organitzada pel Club Aquàtic Xaloc,  té l'honor de ser la més antiga de Catalunya en aquesta modalitat. 
El Triatló Sprint consisteix en un triatló de distàncies més curtes, òptim per a velocistes, en el que es neden 750 metres, es fan 20 quilòmetres amb bicicleta i se'n corren 5. En aquesta edició la prova de natació es feia a la badia de Sant Feliu, la de ciclisme es duia a terme principalment a la carretera de Tossa i el "running" es practicava fent dues voltes a un circuit de 2,5 quilòmetres que travessava el municipi ganxó.
 
This text will be replaced
 
Degut a l'alt nombre d'incrits, que enguany pujava fins  més de 300 atletes, el triatló, puntuable per al campionat de Catalunya, es va celebrar en tres tandes: dues que es repartien les diverses categories masculines i una de femenina. 
 
Per completar la jornada, al llarg del matí de dissabte es van disputar dues proves de duatló infantil. En la primera, per nens de fins a 8 anys, s'havien de fer dues voltes a un circuit de 500 metres, una corrent i l'altra pedalant. Més tard, els participants d'entre 9 i 12 anys van aprofitar el mateix recorregut per fer-ne tres de "running" i dues amb bicicleta.