Comença la campanya gastronòmica del Peix Blau Ganxó

Sant Feliu és terra marinera i terra de peix blau. Per això aquest dissabte ha començat la 24a edició de la Campanya Gastronòmica del Peix Blau en la que hi participen una vintena de restaurants de Sant Feliu de Guíxols que durant un mes oferiran plats amb el peix blau com a producte central.
 
This text will be replaced
 
Per encentar la campanya els Jardins Juli Garreta de la població han estat el punt de trobada de tots els restaurants participants que han portat un tastet del plat que oferiran als seus establiments. Per un euro els comensals han pogut degustar disset maneres diferents de cuinar el peix blau.
 
Des de l'orgaintzació i l'Ajuntament estan molt satisfets perquè la Campanya del peix blau ja no és només una campanya gastronòmica sinó que també contempla activitats culturals i socials.
 
Una altra de les activitats noves d'aquest any és la sortida en catamarà, dalt el vaixell els visitants podran degustar tastets de peix blau i alhora gaudir de la badia i les cales de Sant Feliu. Al moll de pescadors ganxó es faran tallers d'aprendre a salar anxoves, filetejar el seitó, com fer-lo en vinagre, etc. Tot un seguit de tècniques molt específiques que faran els mateixos peixaters i pescadors de Sant Feliu.
 
Els amants del peix blau tenen una cita aquest mes per degustar el menú del peix blau que els tenen preparat els diferents restaurants de Sant Feliu que participen a la campanya.