Els contes inundaran Sant Feliu de Guíxols del 10 al 12 de juny

Sant Feliu de Guíxols acollirà els dies 10, 11 i 12 de juny una iniciativa turística, cultura i lúdica que portarà 20 espectacles i una fira amb un centenar de parades. Es tracta de la primera fira Explica'm un conte i altres històries que s'ha presentat aquest matí.

Es busca inundiar la ciutat d'il·lustració, històries, espectacles itinerants, arts escèniques i literatura. Entre les activitats d'aquesta iniciativa hi haurà un mapping, titelles, contes al carrer, teatre musical, gegants, jocs, humor, cercaviles i contes per adults. Alguns dels noms són: Tramuntanada de contes, carretada de contes, el viatge d'en Biel Pèl Fletxa,  les Princeses també es tiren pets, les nòmades o mr Brownie entre molts d'altres. Es tracta d'una proposta sorgida de les tècniques de les àrees de cultura i turisme.

La intenció del consistori és que, de la mateixa manera que la Nit Blanca tanca la temporada d'estiu, aquesta fira l'obri. S'ha buscat la complicitat del teixit comercial i turístic de la ciutat i de fet, al voltant de la fira, hi haurà una oferta d'oci, restauració i allotjaments.  Pel que fa a la Fira s'ha tingut molta cura a que les parades tinguin relació amb el món del conte, ja siguin llibreries, autors o il·lustradors i s'ofereix l'esdeveniment també per ser un espai de relació entre les diferents professions implicades en el món del conte del qual en poden sorgir sinergies.