Artur Mas és homenatjat pel Rotary Club Costa Brava

El Rotary Club Costa Brava ha homenatjat el Artur Mas i Gavarró, 129è president de la Generalitat de Catalunya. Ho va fer aquest dilluns al vespre amb l'entrega del premi Paul Harris, un guardó qeu distingeix persones que es considera que han treballat pel bé de la societat.

This text will be replaced


L'Hotel Barcarola de Sant Feliu de Guíxols va acollir aquest esdeveniment on van assitir-hi desenes de persones de l'entorn del Rotary Club Costa Brava per fer entrega del guardó, sopar i fer un col·loqui amb l'actual president de Convergència Democràtica de Catalunya.

Els rotaris de la Costa Brava han vist en l'ex president de la Generalitat reflectits els valors que promouen des de la fundació. Un líder humil, solidari i sacrificat a qui premiar per haver treballat pel país des de la punta més alta de la piràmide administrativa. Amb l'entrega del Paul Harris, es farà una donació de 1.000 dòlars a la fundació rotària a nom d'Artur Mas.

El Rotary Club Costa Brava és una agrupació de caràcter social, formada sobretot per empresaris i professionals lliberals, que es reuneix de forma setmanal per fomentar l'amistat i emprendre diversos projectes socials i solidaris