Sant Feliu de Guíxols celebra la IV Fira Marinera

Sant Feliu de Guíxols ha reivindicat la seva tradició marítima a la quarta edició de la Fira Marinera.
Aquest dissabte diversos espais de la ciutat ganxona, amb el passeig i els Jardins Juli Garreta com a escenaris centrals, van omplir-se d'activitat. I és que fent gala de la seva acreditació de Destinació de Turisme Familiar, van prepar-se espectacles, animació infantil i mercats temàtics amb el mar com a protagonista. 
This text will be replaced
 
Inicialment la Fira Marinera es celebrava coincidint amb el pont de l'1 de maig per dinamitzar el sector del passeig, però amb el pas del temps i la seva consolidació la fira ha crescut fins a convertir-se en un complement perfecte per la festa del mar, que aquest cap de setmana ha celebrat dos anys de recorregut. 
 
I com que el mar és protagonista, a banda de les propostes a terra s'han impulsat també activitats al bell mig de la badia ganxona. 
 
Paral·lelament a les activitats de la fira, s'han programat també altres propostes com una exposició de modelisme naval, el trentè aniversari de la primera trobada de vela llatina o jornada de portes obertes al Salvament o al niu de metralladores entre altres.