Sant Feliu celebra la jornada "Dones Ganxones, Dones del Món"

Treballar per un paper igualitari de la dona és treballar per una societat millor. Aquesta és la premissa bàsica amb la que es basa la jornada "Dones Ganxones, Dones del Món" que es va celebrar aquest diumenge als Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols per vuitena vegada. 
This text will be replaced
 
Aquesta jornada, completament consolidada al municipi ganxó, va ser una mostra del treball conjunt entre l'ajuntament local, la Generalitat i, sobretot, el teixit associatiu de la ciutat. I és que les associacions i el treball en xarxa són la millor eina per fer pedagogia i fer entendre que la plena igualtat depèn de la feina de tots.
 
La jornada "Dones Ganxones, Dones del Món" va començar als seus inicis com un intercanvi entre dones de diferents cultures abans d'evoulcionar cap a l'actual model. Enguany es va poder gaudir de múltiples activitats com mostres de menjar i productes d'arreu del món, tallers de maquillatge, sessions de zumba o la cinquena edició d'un concurs de fotografia.
 
Al llarg del dia hi van participar associacions tan diverses com, per exemple, l'Associació d'Afectats per la Fibromialgia, Catalunya Contra el Càncer o el Grup de Suport a la Dona Àrab Lliure.