Un director rus roda aquests dies la pel·lícula 'Pedralta'

La roca de Pedralta és aquests dies la protagonista d'un film que s'està rodant a la Costa Brava Centre i que porta precisament el seu nom La pel·lícula de direcció i producció russa compta amb actors catalans i serà presentada durant l'any que ve a diversos festivals,

 acabada la presentació en els certàmens es podrà estrenar als cinemes. El guió d'aquest thriller filosòfic s'encomana al més enllà. Una història mística que transcórre en aquest paratge de Pedralta que ha fascinat a la direcció del film.

This text will be replaced

La Costa Brava i el mar tindran un pes important a la pel·lícula. Es rodarà a la cala senyor Ramón de Santa Cristina, ja s'ha gravat a la platja de Sant Pol i al nucli antic de Castell d'Aro, entre Llagostera i Romanyà de la Selva, i més enllà del Baix Empordà el rodatge es traslladarà a Vallter i a Setcases. El cinema és una via de promoció excel·lent del territori i la província de Girona darrerament està vivint una efervescència en aquest sentit.

 
Entre els actors hi ha la protagonista, la Núria Florensa qui fa de Bet. La seva germana, l'Anna és l'Yvana Niño. Les acompanyen en el repartiment Toni Lluís Reyes i Frank Capdet. La pel·lícula ha aprofitat el potencial de professionals que hi ha a la zona. Vestuari, maquillatge i perruqueria i fins i tot figurants i dobles que apareixen a la pel·lícula són DO Empordà.