L'Escola de Futbol Sant Feliu celebra els 25 anys amb diversos actes al llarg de l'any

L'escola de futbol de Sant Feliu de Guíxols celebra aquest mes de juny 25 anys i per commemorar-ho ha preparat un programa d'aniversari carregat d'activitats que s'estendrà durant un any i que va estrenar-se aquest dimecres amb un acte de reconeixement als presidents fundadors.

This text will be replaced
L'escola de futbol es va fundar l'any 1991 quan dos dels tres equips de futbol base amb què comptava la ciutat, el Guíxols i la Penya Esport, es van fusionar. Un any després, s'hi afegia el Vilartagues donant lloc a una entitat que ha agrupat al llarg de mig segle centenars de ganxons generant una cohesió social de tota la ciutat.

Entre els principals actes i accions de l'aniversari, hi ha la presentació de l'equipació o l'himne dels 25 anys, una jornada de futbol femení, un cicle de conferències, un torneig d'antics jugadors o una exposició que ressegueix els 25 anys de l'escola. L'any de celebració es clourà el juny del 2017 amb un sopar de tancament de l'aniversari.

Des de la direcció de l'escola encaren aquest homenatge amb il·lusió i reconeixen que l'escola arriba al quart de segle de vida amb bona salut.

Durant l'acte d'aquest dimecres, l'escola va signar un conveni de col·laboració amb la Creu Roja Juventut.