80 participants al Campionat de Catalunya per equips classe Optimist

El CN El Balís i el CN Masnou van ser els triomfadors del Campionat de Catalunya per equips en classe Optimist celebrat aquest cap de setmana a Sant Feliu de Guíxols. 80 navegants van participar en el Campionat per equps classe Optimist Grup 1 i Grup 2 organitzat pel CN Sant Feliu i la Federació Catalana de Vela
This text will be replaced
En Grup 1, el Club Nàutic El Balís va fer el primer lloc del podi, seguit del Club Nàutic Arenys de Mar i el Club Nàutic Vilassar en segona i tercera posició. En Grup 2, El Club Nàutic Masnou va quedat primer, mentre que el segon i tercer lloc el van ocupar el CN El Balís i el CN Vilassar.
 
En total 80 navegants, repartits en 8 equips de 5 persones per grup, van participar al campionat que es va allargar durant dues jornades amb un camp de regates petit pensat per fer el màxim de proves. 
 
Dissabte els flights van començar amb un llevant d’entre 4 i 5 nusos i 70 graus de direcció. A la meitat de les proves, va minvar el vent i va afegir-s’hi la pluja, fent aturar la competició quan encara quedaven 6 encontres pel Grup 1 i 1 encontre pel Grup 2. Diumenge, amb un vent d’entre 4 i 5 nusos i 130-160 graus de direcció, es va cabar el Round Robin i es van celebrar les semifinals i les finals amb tots els flights inclosos.