El NOMAD Festival arriba a Sant Feliu de Guíxols per Sant Joan

25 marques de disseny, 18 foodtrucks i una activitat cultural ininterrompuda durant tres dies. Aquesta és la carta de presentació del NOMAD Festival, que els dies 24, 25 i 26 de juny farà parada a Sant Feliu de Guíxols. 
This text will be replaced
Els Jardins Juli Garreta acolliran aquest esdeveniment itinerant que ve de Cervera i que ha escollit la ciutat ganxona per convertir-la en el seu escenari d'estiu. Al NOMAD s'hi aplegaran emprenedors del món del disseny i l'artesania a nivell, projectes innovedors i talent tant local com nacional. L'espai de mercat es complementarà amb una àmplia oferta gastronòmica de la mà de foodtruks on s'hi podrà trobar cuina asiàtica o mexicana, hamburgueses de qualitat, dolços o especialistes del cafè entre d'altres.
 
Les activitats culturals que embolcallaran aquest paquet comercial seran totes de caràcter gratuït. Els adults comptaran actuacions de Manero Sound System o Two Sisters entre d'altres, mentre que els nens i nenes tindran el Petit Nomad amb un laberint, tallers i actuacions infantils. Un ampli ventall d'activitats per grans i petits que va en sintonia amb la destinació de turisme familiar amb què compta Sant Feliu de Guíxols. 
 
El NOMAD Festival arriba a Sant Feliu de Guíxols en un cap de setmana de plena eferverscència a la ciutat per la inauguració de la nova exposició Thyssen i la celebració de la revetlla de Sant Joan.
 
L'objectiu del NOMAD Festival és itinerar per tota Catalunya i repetir l'experiència a les ciutats que l'hagin acollit.