Demà TV Costa Brava en directe a la Fira del Conte Explica'm

Ja és aquí l'Explica'm, la primera fira del conte que s'organitza a Sant Feliu de Guíxols. Fins diumenge tindran lloc a la ciutat ganxona un munt d'activitats dirigides a grans i petits on les històries, les aventures, il·lusions i fantasies ompliran de vida els carrers.
L'espectacle Nomades amb titelles gegants que passegen el seu somni fantàstic pels carrers i el maping de contes al monestir enceten una Fira del Conte que s'omple amb presentacions de llibres, espectacles, explicades de contes, parades de llibres, dmeostracions d'il·lustradors i molt més.
 
This text will be replaced
 
D'entre els espectacles que més criden l'atenció hi ha l'itinerant Somnis d'Alícia de Teatre Nu que posa en escena el gegant d'Alícia en el país de les marevelles que persegueix un simpàtic conill i descobreix un nou món. Un altre dels espectacles esperats és el musical 'Les Princeses també es tiren pets' d'El Replà Produccions. Una història on les princeses toquen de peus a terra i ens descobreixen que no són tan perfectes com les hem imaginat. Diumenge a la Plaça del Puig The Incredible Box ens recordarà un espectacle estrenat fa 150 anys i que segueix sent un èxit allà on va.
 
Televisió Costa Brava no es perdrà aquest munt d'històries que es reuneixen a Sant Feliu de Guíxols. Aquest dissabte a partir de les 11 del mati serem en directe a la placeta Sant Joan des d'on descobrirem el que ens ofereix l'Explica'm, parlarem amb alguns dels autors que presenten aquest cap de setmana els seus llibres a Sant Feliu, coneixerem el que ens ofereix l'editorial ganxona Tramuntana i ens filtrarem entre algun dels espectacles que voltaran per la ciutat. Els protagonistes i impulsors de la fira ens acompanyaran en un conte que de ben segur tindrà un final feliç.