El Club Aquàtic Xaloc obté unes bones marques al 48è Campionat de Catalunya

Axel Lekuona, Max Martínez, Israel González, Laura Ize i Mireia Carrasco del Club Aquàtic Xaloc de Sant Feliu de Guíxols són alguns dels nedadors i nedadores més destacats de la competició de Catalunya que s'ha celebrat aquest cap de setmana a la ciutat ganxona.

This text will be replaced

La piscina municipal la Corxera ha acollit durant dissabte i diumenge un total d'uns 150 nedadors d'arreu de Catalunya provinents de diferents clubs que han participat al 48è Campionat de Catalunya de natació amb aletes.
 
Entre la primera i la segona tornada de dissabte, els nenadors del Club Aquàtic Xaloc van aconseguir un total de 32 medalles entre totes les categories: Infantil, Cadet, Júnior i Senior. En concret 13 medalles van ser d'or, 11 de plata i 8 de bronze, uns resultats molt favorables que deixen el Xaloc en bona posició pels seus nedadors.
 
Més de 150 nedadors d'arreu de Catalunya i d'edats molt diferents han participat en aquest campionat. Els amfitrions, del Club Aquàtic Xaloc, han competit a casa i això els ha ajudat a fer unes bones marques.
 
En la lliga catalana són 4 els clubs que competeixen en la modalitat de natació amb aletes. Els tres primers llocs els ocupen el Mediterrani que està en primera posició amb 3651 punts, l'Associació Esportiva Bellsport amb 3043 i el Xaloc amb 2306 punts.