Milers de persones omplen la fira del conte de Sant Feliu 'Explica'm'

Personatges de mil i una aventures s'han reunit aquest cap de setmana a la Fira del Conte de Sant Feliu de Guíxols. Milers de visitants han passat per l'Explica'm per descobrir aquesta primera edició d'una fira amb conte contes, maping,  espectacles itinerants, novetats literàties, tallers infantils i un munt d'activitats més.
La fira va arrencar divendres i s'ha allargat fins diumenge. El dissabte es va despertar amb tempestes i l'organització va poder moure alguna de les activitats previstes al carrer fins a un espai tancat. El temps però ràpidament va millorar i els carrers es van omplir de famílies, contes, històries i activitat.
 
This text will be replaced
 
Petits i grans fascinats per aventures imaginàries i personatges que prenien vida. Entre els espectacles que més van sorprendre hi ha aquest mapiing projectat sobre les parets centenàries del monestir de Sant Feliu, aquests simpàtics animalons Nòmades, l'Alícia gegant perseguint el seu conill, el musical Les Princeses també es tiren pets i l'espectacle The Incredible Box.
 
Entre els paradistes hi havia il·lustradors, editorials, revistes especialitzades, acadèmies, entitats culturals i tot vestit de conte ja que cada carrer tenia un personatge que servia de fil conductor per la decoració. Els visitants s'han endinsat en un passeig de conte que ha acabat amb els millors dels finals, satisfacció pels participants, pels organitzadors i pel públic familiar que ha passat per la fira Explica'm.