Proves de robòtica a la badia de Sant Feliu de Guíxols

Aquest és un dels 2 robots que s'estan provant aquests dies a la badia de Sant Feliu de Guíxols dins del projecte d'investigació Merbots.
Les universitats de Girona, la de les Illes Balears de Mallorca i la Jaume I de Castelló treballen conjuntament en aquest projecte que busca perfeccionar uns robots per explorar el fons marí a centenars de metres de profunditat que localitzin peces d'interès arqueològic i siguin capaces d'extreure-les. 
 
This text will be replaced
 
Una quinzena de persones de la Universitat de Girona entre professors, inverstigadors i estudiants de doctorat i grau s'involucren en en aquest projecte que va arrencar l'any passat i clourà l'any vinent.
 
En col·laboració amb el Club Nàutic els investigadors s'estaran tota la setmana al port de Sant Feliu de Guíxols. Des de la Universitat de Girona paral·lelament s'estan fent projectes similars. El mes de juliol seran al Cap de Creus en una investigació d'inte`res biològic en col·laboració amb la Universitat de Barcelona i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).