Arriben a Sant Feliu les obres de la nova exposició temporal de l'Espai Thyssen

Les obres de la propera exposició temporal de l'Espai Carmen Thyssen de Sant Feliu de Guíxols ja són al monestir de la ciutat a punt de presentar-se a la sala. Aquesta setmana s'estan desembalant les pintures que aquest any es complementen amb escultures i objectes antropològics.
La mostra Thyssen d'enguany porta per títol 'La il·lusió del Far West' que a través de l'art vol explicar una etapa de la història americana que es concentra durant el s.XIX quan els americans van conquerir l'oest. La vida de les tribus índies lliures i ferotges es representa a través de grans artistes americans però també amb la cultura popular.
 
This text will be replaced
 
Prop d'un centenar d'obres han arribat en caravana des de Madrid on s'exposaven a diversos museus i institucions culturals. L'exposició de Sant Feliu aglutina totes aquestes obres que tenen en comú el far west.
 
La Col·lecció Carmen Thysssen i el Museu Thyssen-Bornemitza conserven les úniques obres d'art de l'Estat Espanyol que il·lustren aquest episodi de la història amerciana. L'exposició es presentarà dimecres que ve davant la premsa i s'obre al públic el dissabte 25 de juny