L'hotel de luxe de l'Alàbriga no obrirà fins el 2017

L'Hotel de luxe que havia d'obrir aquest estiu a Sant Pol posposa l'estrena fins el 2017. Els responsables de l'Alàbriga han demanat pròrroga davant de la complexitat de les obres i la lentitud en la obtenció dels permisos per tirar-les endavant. 
This text will be replaced
L'anunci del retard s'ha fet davant de la imminència de la inauguració, que segons els primers anuncis s'havia de portar a terme aquest estiu. Amb la contractació de personal ja en un estat avançat, s'assajarà en una obertura en periode de proves el primer trimestre de l'any que ve amb l'objectiu d'inaugurar formalment per Setmana Santa. 
 
Malgrat les complicacions, l'Alàbriga mantindrà l'estructura d'hotel de superluxe projectat des de bon començament. De fet, ja hi ha agències russes, dels Estats Units i dels països àrabs interessades en allotjar-hi els seus clients. Aquest edifici disposarà de 30 suites. Cada suite tindrà entre 80 i 140 m2 i la construcció total serà d'uns 8500 metres quadrats. El  nou hotel de Sant Pol tindrà dos restaurants gestionats pel xef Paco Pérez qui ja suma 5 estrelles Michelin i als que s'hi podrà anar a menjar sense estar allotjat a l'Hotel.
 
El club de platja arran de mar serà un altre dels grans atractius del nou establiment hoteler amb immillorables vistes al mar i a la badia de S'Agaró. Posarà a disposició dels clients un iot de 20 metres d'eslora; cotxes amb xofer i fins i tot un servei d'avió privat subcontractat que operarà des dels aeroports de Girona i Barcelona. Els qui ho desitgin podran contractar també un majordom personal les 24 hores.