La Proa torna a guanyar el Ganxotapes de Primavera

Felicitacions i encaixada de mans per la que ha estat la millor ganxotapa de primavera a Sant Feliu de Guíxols. La calada de sonsos sota lluna plena del Restaurant La Proa ha estat la tapa escollida entre les 44 participants al popular certamen. 
 
This text will be replaced
 
En total  La Proa ha servit 800 racions d'aquesta proposta guanyadora durant el mes que s'ha allargat el Ganxotapes, una xifra de rècord en aquest establiment que ja havia guanyat el Ganxotapes de primavera 2015. 
 
Des de l'ajuntament de Sant Feliu miren amb satisfacció i sorpresa com any rere any el certamen creix en participació de restaurants i també en consumicions. En aquesta edició, s'ha servit un global de 9.800 tapes acompanyades d'un quinto de Moritz o una copa de vi. Aquest popular concurs es celebra dos cops l'any, a la primavera i la tardor, amb l'objectiu d'allargar la temporada turística més enllà del pic de l'estiu. 
 
De cara a l'edició següent, s'està estudiant augmentar els premis pels públic que participa cada any fent la ruta de tapes o proposant la millor fotografia i afegir-hi entrades per consumir als espais culturals de la ciutat.