El Festival Nomad ha fet parada a Sant Feliu de Guíxols

Música, cultura, gastronomia i moda han omplert els Jardins Juli Garreta de Sant Feliu de Guíxols aquest llarg cap de setmana. Des de divendres i fins diumenge el Festival Itinerant Nomad s'ha plantat a la ciutat ganxona per oferir als visitants un ventall molt ampli d'activitats per a totes les edats. 
 
This text will be replaced
 
Des de concerts de música amb dj, havaneres o cant coral, fins a espectacles de teatre o jocs pels més petits, tot això acompanyat de les mítiques furgonetes camper que ara anomenades Foodtrucks han ofert tot tipus de menjar als visitants. A més, també hi ha hagut un mercat de moda i complements la majoria fets de manera artesanal i de marques catalanes.
 
El Nomad és un festival itinerant arreu de Catalunya que per primera vegada ha fet parada a Sant Feliu.
 
A banda de les foodtrucks i el mercat de moda i complements el Nomad també aposta per les activitats infantils i una de les que ha tingut més èxit aquest cap de setmana és el Laberint. Una activitat en què grans i petits han passat una bona estona pensant i jugant per poder sortir del laberint.
 
El Festival Nomad ha aterrat a Sant Feliu en un cap de setmana de plena efervescència a la ciutat per la inauguració de la nova exposició Thyssen i la celebració de la revetlla de Sant Joan.