L'Ajuntament de Sant Feliu serà el promotor del futur Museu Thyssen

Sant Feliu de Guíxols aposta perquè el museu Thyssen sigui una realitat a la ciutat i per això han decidit ser els promotors del futur espai cultural que ha d'acollir les pintures catalanes dels segles XIX i XX de la col·lecció privada de Carmen Thyssen Bornemitza.
L'Ajuntament té encarregat l'avantprojecte del futur museu que s'ubicarà al monestir de la ciutat. Aquest any es farà públic aquest avantprojecte, l'any vinent es buscarà el finançament per fer-lo realitat i finalment entre finals del 2018 inicis del 2019 començarien les obres. Aquesta és la voluntat del govern que va descartar l'anterior projecte de més de 15 milions d'euros en el que s'ubicava el Thyssen a la nau de Can Serra.
 
Sant Feliu vol ser el tercer vèrtex d'un triangle expositiu de la col·lecció Thyssen amb els museus de Madrid, Málaga i finalment Sant Feliu. A la vegada l'alcalde assegura que aquest equipament cultural formarà part d'un altre triangle artístic amb el MNAC de Barcelona i el Dalí de Figueres. El futur Thyssen ha de ser un revulsiu econòmic per la ciutat.
 
Aconseguir que en un futur proper el Museu Thyssen obri portes a Sant Feliu és un dels objectius principals de l'actual govern que està disposat a invertir-hi. Quan es faci públic el projecte del museu dins del monestir es coneixerà l'abast de la transformació d'aquest equipament cultural on avui ja s'hi pot visitar l'exposició temporal de la col·lecció Thyssen.