Sant Feliu farà inversions sostenibles per valor d'1,3 milions d'euros

El govern de Sant Feliu ha incorporat al pressupost una partida de més d'1 milió 300 mil euros que es destinarà a fer inversions sostenibles. Limitats per tot un seguit de requisists que la legislació de Madrid reclama per poder fer inversió als ajuntaments Sant Feliu aposta per utilitzar aquest milió 300 mil euros per arreglar carrers,
 implamentar l'administració electrònica i consolidar la façana de l'antic hospital. La partida més important d'aquests diners, més d'1 milió, servirà per millorar carrers, una tasca a la que el govern ja hi ha destinat una bona partida al pressupost i que es reforça amb aquest suplement de crèdit.
 
This text will be replaced
 
Sant Feliu té disponibles 2 milions 200 mil euros per poder fer imnversions sostenibles, és a dir, que generin estalvi o evitin despeses a posteriori. El govern té previst fer un segon expedient de suplement de crèdit per aquets tipus d'inversions durant aquest mateix estiu.
 
Des de l'oposició Convergència i Unió va celebrar que el govern hagués tingut en compte una sèrie de millores a carrers que ja en l'aprovació del pressupost municipal reclamaven. per altra banda van aprofitar per recordar que si econonòmicament l'ajuntament té tan bona salut és per la bona gestió de l'hisenda municipal que van fer ja ells en el mandat passat.
 
L'únic grup que es va abstenir va ser el MES i ho va fer per mantenir la coherència amb el vot al pressupost. El seu portaveu considera que el govern ja va prendre el camí equivocat a l'hora de fer el pressupost.
 
En el mateix plenari es va aprovar per unanimitat una moció presentada pel grup Guíxols des del Carrer en la que s'instava a l'Ajuntament a estudiar l'ús de la banca ètica. El govern va estar d'acord en valorar aquest tipus de banca alternativa que més enllà d eubscar els beneficis aposta per promoure iniciatives d'impacte mediambiental o social positiu.