Josep Rull visita el reforçat port de Sant Feliu de Guíxols

El Conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, afirma que el de Sant Feliu és un dels ports catalans amb més potencial. Ho ha dit aquest divendres en una visita al recentment reforçat dic de recer del port, una obra que ha costat 1.160.000 euros. 
This text will be replaced
Aquesta actuació ha consistit en construir una franja de 60 metres de longitud i 10 d'amplada per protegir el vial del port i els amarratges en cas de temporal. Pel conseller Rull, a banda de prioritzar la seguretat de vianants i embarcacions, la renovació del port és un primer pas per fer que aquest enclavament tingui recorregut. 
 
Josep Rull ha destacat la capacitat de treball conjunt que han tingut Generalitat, ajuntament i Club Nàutic per treballar plegats en aquest enclavament. Entre els objectius compartits, hi ha la vocació d'aconseguir que el port quedi integrat al municipi i aconseguir que els ciutadans se'l facin seu.
 
Durant la visita a Sant Feliu, on també hi han assistit el director General de Ports Ricard Font i l'alcalde de Sant Feliu de Guíxols Carles Motas, s'ha plantejat al conseller la necessitat de crear una marina seca. Rull ha afirmat que la Generalitat posarà totes les eines necessàries per estudiar-ne la viabilitat.