Televisió Costa Brava emet en directe l'acte institucional de retorn de la senyera a Sant Feliu

Tot a punt a la plaça del mercat de Sant Feliu de Guíxols per rebre la senyera que havia encarregat el mecenes Rafel Patxot i que va patir les conseqüències de la Guerra Civil. Aquesta bandera que va ser ocultuda i i va tenir un llarg exili.
This text will be replaced
El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, acompanyats per l'alcalde de la ciutat Carles Motas encapçalaran aquest acte que vol unir tres elements clau com són solemnitat emoció i, sobretot, l'escalf de la gent i de les entitats locals.
 
L'acte arrencarà a dos quarts de set de la tarda i en poc més d'una hora es celebrarà l'arribada de la senyera, parlaments institucionals, junt amb l'acompanyament de música.
 
L'escenari de 120 metres quadrats serà on es viurà aquest esdeveniment de gran vistositat. L'Ajuntament ha posat tots els recursos perquè aquesta celebracioó es porti a terme amb el major grau de dignitat possible, durant els darrers dies s'ha arranjat tot l'espai que centrarà l'aconteixament, pintant tan la façana com diferents espais de l'Ajuntament així com engalant la plaça per a l'ocasió.
 
Televisió Costa Brava emetrà en directe la recepció de la senyera. Ho podran seguir a partir de dos quarts de set de la tarda i l'acte s'allargarà una hora exacte.
 
Bona part de l'entorn més proper a la plaça del mercat no es podrà aparcar. Des de l'organització es demana que la gent que vulgui assistir veure l'acte ho faci a peu i amb força temps, facilitant així la mobilitat pel centre de la ciutat.
 
La senyera que arriba demà a la ciutat amb tots els honors que es mereix ha estat restaurada per poder ser exposada durant els propers dies al pati de l'ajuntament Passat un temps que es destina perquè els ciutadans la puguin veure, la senyera es penjarà a la sala de plens.