Més de 800 nedadors a la 5a Marnaton eDreams de Sant Feliu

Damian Blaum amb 1 hora i 5 minuts i Esther Núñez amb 1 hora i 8 minuts han estat els guanyadors de la 5a Marnatom eDreams 
que s'ha celebrat aquest dissabte a Sant Feliu de Guíxols. En segona i tercera posició en la cursa llarga de 6000 metres i modalitat de dona han quedat Aida Bertran amb 1 hora i 10 minuts i Elisenda Llorens amb 1 hora i 15 miuts. Pel que fa als homes, Mario Guillen amb 1 hora i 10 minuts i Miquel Suñer amb 1 hora i 11 minuts han pujat també al podi en segona i tercera posició.
 
This text will be replaced
 
Per cinquè any consecutiu la competició Marnaton eDreams s'ha plantat a la platja de Sant Feliu de Guíxols per celebrar una nova edició d'aquesta prova esportiva d'aigües obertes que cada dia té més adeptes i en la que hi han participat uns 800 nedadors.
 
En la Marnaton d'aquest dissabte a Sant Feliu hi ha hagut tres tipus de prova, la primera que s'ha disputat ha estat la més llarga, de 6km, en què els nedadors i nedadores han sortit de Canyet i han arribat a la platja de Sant Feliu. La prova popular d'1,5 km ha sortit de Port Salvi fins a la platja i al migdia s'han disputat les proves infantils en què una setantena de nens i nenes s'han llençat a l'aigua per demostrar les seves habilitats al mar. 
 
Un total de gairebé 900 nedadors s'han posat el banyador aquest dissabte al matí i han participat en alguna de les proves que s'han fet en la 5a Marnaton eDreams, una xifra molt elevada que fa que l'organització quedi satisfeta de la feina feina ja que el seu principal objectiu és promoure la natació en aigües obertes.