La Magic Night a Platja d'Aro porta prop de 40 mags d'arreu del país

 
Trucs de màgia, clowns, capgrossos, mims i altres personatges del món de la fantasia i la il·lusió van passejar-se aquest divendres a la nit per Platja d'Aro.
 
This text will be replaced
 
L'Associació d'Empresaris de Castell-Platja d'Aro fa uns quants anys que celebra una nit dedicada a la màgia. Durant el vespre-nit de divendres es van organitzar una gran diversitat d'espectacles centrats al llarg de l'avinguda principal i el passeig on de manera ininterrompuda van anar-hi pujant els il·lusionistes per fer el seu espectacle.  A banda d'aquests però, una quarantena de mags d'arreu del país van deixar-se veure dins els restaurants i les terrasses del passeig i el centre de Platja d'Aro des de les 8 del vespre fins ben entrada la nit. Aquesta és una manera diferent d'oferir als visitants la possibilitat de passar una bona estona tot sopant o comprant a Platja d'Aro.
 
La Màgic Night va portar mags de diferents disciplines al centre de Platja d'Aro perquè tant els més grans com els més petits vivissin uns moments d'il·lusió i màgia, quelcom que els mateixos mags aprecien molt ja que el seu objectiu és fer passar-ho bé a les persones.
 
La Màgic Night ha arribat després del Moonlight Shopping que es va celebrar el cap de setmana passat també a Platja d'Aro per donar el tret de sortida a les rebaixes d'estiu.