Josep Rius és el nou síndic municipal de greuges de Sant Feliu de Guíxols

 
Paraules d'emoció i malenconia d'un Síndic de greuges que ha estat onze anys al servei de la ciutadania de Sant Feliu de Guíxols.
 
This text will be replaced
 
Aquest divendres l'Ajuntament ganxó va celebrar un ple extraordinari en motiu del canvi del síndic de greuges de la ciutat. José Luis Mayo deixa el càrrec i dóna pas a Josep Rius.
 
En un ple amb més públic que mai l'Ajuntament va voler donar les gràcies a Mayo per la feina feta durant tots aquests anys i el van obsequiar amb una col·lecció de llibres de Gaziel. El ja ex síndic va fer una intervenció en la que va explicar la seva experiència durant aquests onze anys, va donar les gràcies a alcaldes, regidors i persones de l'Ajuntament que durant tot aquest temps han treballat amb ell i també va voler recordar algunes de les coses que ha aconseguit per la ciutadania i va assegurar que el passat 2015 moltes actuacions han tingut a veure amb la crisi i problemes com ara la pèrdua d'habitatge i les retallades de prestacions i serveis.
 
Després del seu emotiu discurs tota la sala de plens de l'Ajuntament va alçar-se per aplaudir-lo animadament fet que Mayo no va poder contenir alguna llàgrima.
 
Pel que fa a Josep Rius Graners, el nou síndic municipal de greuges és, igual que Mayo, exprofessor, i durant el ple celebrat va rebre el vot unànime de tots els grups municipals, moment en què Rius va agafar el testimoni de mans del seu ja antecessor amb il·lusió i ganes de seguir els passos de Mayo.
 
Al ple extraordinari també hi van assistir altres síndics de municipis veïns i el president del Fòrum de Síndics i Defensors Locals, Ramon Llorente.